Gebe Okulumuz Anne Adaylarını Bekliyor
27 Aralık 2021

Hastanemiz gebe okulu eğitimleri her ay ücretsiz olarak Hastanemiz eğitim salonunda yapılmaktadır.

Eğitimlerimiz kadın doğum Hastalıkları uzmanım Oprt.Dr. Ramazan DENİZLİ ,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanımız Uzm.Dr.Gürsel ŞEN , ebe ,diyetisyen , Fizyoterapist ve psikolog tarafından verilmektedir.

Eğitim sonunda katılımcı gebelerimize hastanemizin hediyesi olan bebek çantası ve katılım belgesi verilmektedir.

Katılmak isteyen gebeler kadın doğum polikliniği sekreterine yada hastanemiz irtibat telefonları 04663124071 -3071 santral arayarak kaydını yaptırabilirler.

Eğitimlere babaların’da katılımlarını bekliyoruz.

14861,gebeokulu1jpg.png

GEBE OKULU PROGRAMININ AMAÇLARI

• Gebelik ,doğum ve doğum sonrası döneme kişilerin fiziksel ve ruhsal olarak hazırlanması.
  • Gebelik ,doğum ve doğum sonrası dönemde yaşana bilecek sorunlar ile uygun baş etme yöntemlerinin belirlenmesi.
  • Güvenli ve sağlıklı bir gebelik ve doğum deneyimi yaşanması.
  • Gebelik ,doğum ve sonrası dönem ile ilgili durumlarda bilgilenmiş olarak karar verilme.
  • Gebelik ve sonrası dönemde anne ve bebeğin yeterli dengeli beslenmesi ile ilgili bilgi sahibi olunması amaçlanmaktadır.
arhavi gebe okulu r2.jpg